Arrangementen

Feestarrangementen

Het Sir Winston Partycentrum is een multifunctionele feestzaal, de ideale plek voor bedrijfsfeesten, productpresentaties, recepties, bruiloften, verjaardagen en andere uiteenlopende evenementen.

De sfeervolle lange bar, gecombineerd met de warme tinten, geeft het partycentrum zijn luxe uitstraling. De zaal is op te splitsen in twee gedeelten en door te variëren in opstelling en verlichting kan een passende sfeer gerealiseerd worden. Tevens leent het partycentrum zich uitermate goed voor live entertainment en DJ’s, maar u kunt er ook voor kiezen om de muziekcomputer in te zetten.

Themafeesten

Maak van uw feest een themafeest in het Sir Winston Partycentrum. De gehele zaal wordt omgetoverd naar het thema. Een avond met bijpassend entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. U en uw gasten worden verwacht in de dresscode passend bij het thema.

  • 70’s Disco/ 70’s Nightfever
  • Casino – Las Vegas Night
  • Ik hou van Holland
  • Tropical Night

Zakelijke evenementen

Bij Sir Winston Partycentrum kunt u ook terecht voor uw zakelijke evenementen. Wij bieden diverse mogelijkheden van 50 tot 400 personen voor uw bedrijfsfeest, productpresentaties of vergaderingen, met of zonder catering, in een moderne en professionele omgeving.

Het Sir Winston Partycentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tegenover Station Rijswijk) en met de auto (toeritten A4 en A13). Er is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig (hoek Lange Kleiweg / Kessler Park). Wilt u meer informatie? Vul dan ons offerteformulier volledig in en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.

Dineren

Als aanvulling of uitbreiding van uw arrangement bieden wij ook gelegenheid om vooraf of tijdens uw feest te dineren.

U kunt kiezen voor een diner aan tafel, een walking diner of een van de diverse heerlijke buffetten. Wij bieden buffetten aan met diverse warme en koude gerechten. Denkt u bijvoorbeeld aan een Caribisch, Oosters, Mexicaans, Italiaans of Spaans Buffet.