Over ons

Sir Winston Partycentrum

Dé locatie waar u met uw gezelschap kunt borrelen, dineren of feest kunt vieren. Ook particuliere- en bedrijfsfeesten zijn hier mogelijk.

In de avond wordt de Club omgevormd tot een discotheek/club, met maandelijks terugkerende feesten. De Sir Winston Club heeft een mooie zaal met alle moderne technische snufjes. Deze zaal is geschikt voor vergaderingen, trainingen, presentaties, borrels, recepties of een bedrijfsfeest. De zaal is op te splitsen in twee gedeeltes en kan door middel van diverse opstellingen en mooie led verlichting in elke sfeer en voor elke gelegenheid passend worden gemaakt.

Luxe en exclusieve ambiance

Gezien de stijlvolle, luxe en exclusieve ambiance verleent het partycentrum zich tevens voor bruiloften, verjaardagsfeesten etc. Dankzij de faciliteiten voor live entertainment, dj’s of een muziekcomputer, de uitgestrekte bar, volledig ingerichte keuken en verscheidene ander horecafaciliteiten is het partycentrum functioneel voor elke type partij.

Door de variëteit in het Sir Winston Leisure Center is het bovendien mogelijk de verschillende disciplines met elkaar te combineren. U kunt starten met een teambuilding evenement zoals een pokerworkshop, gevolgd door een diner in De Halve Maan en uw avond afsluiten met een gezellig feest in de Club. Dit maakt het mogelijk om uw zakelijke evenement op een originele manier naar uw wensen in te vullen. Ons team gaat graag de uitdaging aan om uw evenement tot een daverend succes te maken!

Sfeervolle locatie

Goed bereikbaar

Enthousiast team

Gratis parkeren